Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gálaelőadással biztosították be ezüstérmüket a gödöllői focisták

2017-06-04 19:21:19

Miután a gödöllőiek tököli pontvesztése másnapján a Tura megtette azt a szívességet Szász Ferenc társulatának, hogy döntetlent játszott a Tápiószecső ellen, a bajnoki idény utolsó fordulójára maradt a döntés, hogy városunk tizenegye bebiztosítsa magának az ezüstérmet. Ehhez nyerni kellett a sereghajtó Pilisszentiván vendégeként.

Az első játékrészben még akadozott a gödöllői gépezet: az embernek esetenként olyan érzése támadt, hogy a vizitálók egyfajta gól elleni szérum hatása alatt terelik a bórgolyót. A térfélcserét követően azonban – szerencsére – beindult a GSK hengere, és Szász Ferenc társulata valóságos gálaelőadással búcsúztatta a bajnoki szezont. A gödöllői találatokon a mesterhármast jegyző Koziorowski Richárd, a duplázó Kaiser László, valamint a szimplán eredményes Józsa Tamás osztoztak. A szépen csillogó ezüstérem viszont az egész csapat érdeme!


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 30. forduló:
Pilisszentiván SE – Gödöllői SK 0-6
(0-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (3), Kaiser László (2), Józsa Tamás.
A Gödöllői SK csapata 63 ponttal (18 győzelem, 9 döntetlen, 3 vereség), 67-29-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén végzett a 2016/2017-es bajnoki évadban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online