Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gémesi György hazugnak nevezte Vécsey Lászlót

2018-03-22 16:53:11

Vécsey László nyilatkozata kimerítette a hazugság fogalmát! – ezzel a mondattal kezdte megnyilvánulását Gémesi György a gödöllői képviselőtestület március 22-i ülésének egyebek napirendjében. A polgármester a szadai újság februári számába megjelent interjú egy részletére utalt, ahol a kormánypárti országgyűlési képviselő azt találta mondani a gödöllői uszoda-beruházás kapcsán, hogy: „Állami részről tavaly nyár elején minden folyamat lezárult, a tendernyertes kivitelező cég munkatársai, gépei, alvállalkozói azóta ugrásra készen várják, hogy megkezdhessék végre a munkát. A gödöllői önkormányzat azonban a kezdetektől példátlanul sunyi módon gáncsolja az uszoda ügyét.”

Gémesi György, miután az interjú más részleteit is kifogással illette, egy határozat elfogadására kérte képviselőtársait. A városatyák 10 igen szavazattal és egy tartózkodással elfogadták, hogy Vécsey László mondatát visszautasítják, és felkérik a képviselő urat, hogy a jövőben törekedjen a hiteles tájékoztatásra. A gödöllői városvezetés Fidesz-KDNP-s képviselői nem vettek részt a szavazásban, gépüket erre az időre kikapcsolták.


A történetek után megkerestük Vécsey Lászlót, hogy – amennyiben úgy gondolja – kommentálja Gémesi György szavait. Az országgyűlés képviselő így fogalmazott:
- Ha így történt, az arra mutat, hogy pártelnök úr teljesen kivetkőzött magából és kampányának eszközévé süllyesztette lokálpatrióta klubos képviselőit. Példátlan, egyben teljesen értelmetlen is, hogy egy települési képviselő-testület a szomszéd település lapjának tartalmáról, egyebek napirend keretében határozatot hozzon.
Ha a pártelnök úr kabinetfőnöke által szerkesztett, átláthatatlan finanszírozási hátterű helyi lapjuk kérne tőlem a tárgyban interjút, annak is csak ugyanazt mondanám el, mint a szadai lapnak. Csak saját lapjukban lenne módjuk körbekommentelni és eredeti értelméből kiforgatni, bármit mondanék. A szadai lapot pedig nem áll módjukban cenzúrázni.
Amit a 2111 Szada című lapnak nyilatkoztam, igaz. Egyszer majd érdemes lehet bővebben is kifejteni, most azonban arra koncentrálok, hogy az építkezés mielőbb elkezdődjön végre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online