Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pofon után éledt fel a gödöllői hatos

2014-02-20 20:26:20

Bajnoki negyeddöntő, 1. mérkőzés:
TEVA-Gödöllői RC – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3-1
(-17, 12, 14, 21)
Gödöllő: Lutter, Szakmáry, Hackl, Csengeri, Mester, Széles. Cserék: Lékó (liberó), Erdős, Antal, Merkószki.

Öt nappal azt követően, hogy története során harmadszor is elveszítette a Magyar Kupa döntőjét, a bajnoki rájátszásban volt jelenése a TEVA-Gödöllői RC női csapatának. Városunk hatosa nem játszott az alapszakaszban, így egyes sorszámmal kapcsolódott be a negyeddöntő párharcába, ahol az alapszakaszban hetedik, összességében nyolcadik kaposvári lányok vártak a mieinkre.

Nem a vizitálók voltak a találkozó esélyesei, de dőreség lett volna félvállról venni a jobbára fiatalokból álló, lelkesedésükről mindig is híres somogyiakat. Mindezt meg is tapasztalta a nyitó játszmában botrányos nyitásfogadással előrukkolt gödöllői különítmény, amely alapos leckét – ha úgy tetszik, pofont – kapott a kínálkozó lehetőségeket remekül kihasználó vendégektől.

A mérkőzés hátralévő részében helyreállt a világ rendje: a válogatott játékosokat is felvonulható házigazdák egy-két csere után magukra találtak, s bár a negyedik szettben akadtak megingásaik, végül sima győzelemnek örülhettek a gödöllőiek.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A második találkozót február 24-én, hétfőn 18.30 órától rendezik meg Kaposváron.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online