Vissza normál nézetbe Nyomtatás

25 milliós közpénz-injekciót élvez a gödöllői asztalitenisz-csarnok

2019-06-12 10:11:49

Annak ellenére, hogy városi sportcsarnokban egyelőre nem reménykedhetnek a gödöllőiek, az utóbbi években három sportág helyi reprezentánsai is dédelgethetnek – nevezzük így – munkacsarnok-álmokat.

A röplabdások számára kijelölt, Táncsics Mihály útról megközelíthető helyszínre elképzelt létesítményről egyelőre nincs olyan információ, ami a mielőbbi megvalósulásról szólna, a vívók új rezidenciáját jelentő Isaszegi úti objektum létesítését az önkormányzat – a telken túl – 50 millió forinttal támogatja, aminek felét tavaly ősszel megkapta a polgármester unokaöccse által vezetett gazdasági társaság.

A harmadik sportág az asztalitenisz, aminek helyi hódolói – ha minden a terv szerint alakul – a VÜSZI Kft. Dózsa György úti telephelyén ragadhatnak majd ütőt. Miután a Gödöllői Sport Klub megszerezte az építési engedélyt a csarnokra, megkezdődhet a beruházás kivitelezése. Feltéve, hogy ennek megvan az anyagi fedezete. A települést irányító grémium tagjain ez nem múlik, ugyanis május 30-án jóváhagyták azt a szerződést, ami alapján az egyesület 25 millió forintos, év végéig felhasználható vissza nem térítendő támogatást kap az önkormányzattól.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online