Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kijelölték a gödöllői röplabda-csarnok területét

2017-11-23 14:58:41

Enyhítendő a gödöllői teremgondokat, illetőleg kihasználva a TAO-rendszer adta lehetőségeket, röplabda-csarnok építését tervezi a Penta-Gödöllői Röplabda Club a városban. Az ország élvonalához tartozó női csapatot, valamint annak utánpótlás bázisát gazdasági társasági formában működtető egyesület arra kérte az önkormányzat tagjait, hogy biztosítsanak alkalmas területet a létesítmény elhelyezésére.

Ez november 23-án egyhangú szavazással megtörtént, a képviselőtestület tagjai egy valamivel több mint fél hektáros (5.441 négyzetméteres), jelenleg közművekkel ellátatlan telket jelöltek ki erre a célra, ami a Táncsics Mihály útról a Széchenyi utcával szemközti – most még – földúton közelíthető meg. A Gödöllő sportját régebb óra figyelemmel kísérők emlékezhetnek rá, hogy az 1980-as évek végén ezen a helyen gyeplabda pályát alakítottak ki.


Az önkormányzati szándéknyilatkozat birtokában a Penta-Gödöllői RC illetékesei nekiláthatnak a pályázat elkészítésének és benyújtásának, az ingatlanhasználat feltételeiről később születik megállapodás az egyesület és a település vezetése között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online