Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Unokaöccsével szerződik Gödöllő polgármestere

2018-11-07 17:29:55

Október 18-i tanácskozásukon a gödöllői képviselőtestület tagjai – 10 igen vokssal és 3 tartózkodással – áldásukat adták azokra a szerződésekre, amiket az önkormányzat nevében – a szavazásban családi érintettsége miatt nem résztvevő – Gémesi György polgármester, másfelől pedig unokaöccse, az Ötvös Károly Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Gémesi Csanád ír alá.

Az egyik kontraktus a leendő vívócsarnoknak helyet adó Isaszegű úti (Hajós iskolával szemközti 1.115 négyzetméteres terület, amiből a csarnok területe 782,5 nm, a hét darab parkolóé 97,7 nm a közlekedési felületé 234,9 nm) ingatlanra vonatkozó, határozatlan idejű földhasználati jog létesítéséről szól, a másik pedig a gödöllői költségvetés terhére megszavazott 50 millió forintos vissza nem térítendő támogatásról.
Az összeget két, egyenlő részletben kapja meg a támogatott kft.: az első 25 millió forintot november 10-ig, míg a második 25 milliót az épület szerkezetkész állapotának támogatott általi jelentése és a polgármesteri hivatal által kiállított igazolást követő 10 munkanapon belül.

A csarnoképítés augusztus közepe óta építési engedéllyel rendelkezik, a kivitelezés megkezdésének jogi akadálya nincs. Az Ötvös Károly Sport Nonprofit Kft. az illetékesek elképzelése szerint legkésőbb jövő év végig elkészülő vívócsarnokot nem kizárólag az utánpótlás nevelés céljára használná. A Hajós Alfréd Általános Iskolában tanuló gyermekek rendszeres testnevelése, tanórai foglalkozásának elősegítése érdekében a társaság a délelőtti órákban ingyenesen az oktatási intézmény rendelkezésére bocsátja a létesítményt, és tervezik, hogy egyedi megkeresések alapján – amennyiben a rendeltetésszerű használattal és a vívóteremben folyó utánpótlás nevelés céljait szolgáló feladatok ellátásával nem összeegyeztethetetlen – más gödöllői általános iskolai, óvodai megkereséseknek is próbálnak helyet adni. Szándéknyilatkozatában az Ötvös Károly Sport Nonprofit Kft. vállalta a sportlétesítmény 15 éven át tartó, folyamatos, sportcélú üzemeltetését és fenntartását.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online