Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megizzadt, de nyert az újonc ellen a gödöllői hatos

2014-10-03 20:49:16

NB I. alapszakasz, 2. forduló:
Jászberényi RK – TEVA-Gödöllői RC 1-3
(23, -19, -21, -21)

Jó néhány évvel ezelőtt igazi rangadónak számított a Gödöllő és a Jászberény meccse a honi élvonalban, most pedig – ha pusztán a tényekre hivatkozunk – azt kell írni, hogy a bajnoki bronzérmes látogatott az újonchoz. Ahhoz az újonchoz, amelynek kispadján Deme Gábor személyében olyan tréner ül napjainkban, aki 2011-ben történelmet írt a gödöllői hatossal, miután a klub fennállása során először ő vezette a Magyar Kupa fináléjába városunk csapatát.
Különös pikantériát kölcsönzött a találkozónak az is, hogy a házigazdák több, éppen a TEVA-GRC kötelékéből leigazolt (elcsábított?) játékost is hadrendbe állítottak a presztízscsatában.

Ahogy az várható volt, a Vasas ellen 3-2-re elbukott mérkőzés után, a gödöllői hatost is nagy csatára késztették a derék jászberényiek, akik hazai pályán is bemutatkoztak az élvonalban. Az első játszma után alaposan össze kellett kapnia magát Horváth András formációjának, hogy ne kerüljön bajba. Ez – elsősorban a remek formában játszó, a küzdőtér szinte minden pontjáról eredményes Szakmáry Gréta vezérletével – sikerült, így a szettek végjátékában hatékonyabb gödöllői hölgykoszorú megúszta pontveszteség nélkül a jászsági kiruccanást.

Két forduló alapján a TEVA-Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 6-1-es szett- és 173-122-es pontaránnyal az 1. helyen áll az NB I-ben.

Juniorok: Jászberény – Gödöllő 0-3 (-18, -18, -18)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online