Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kinek tesz jót a halasztott meccs halasztása?

2015-01-06 09:45:45

Nem újkeletű dolog a magyar röplabdasport női frontján, hogy nagy hadviselő hírében áll a Vasas. Ezt az utóbbi években több bajnoki címmel és Magyar Kupa elsőséggel is igazolták Jókay Zoltán tanítványai.
A legújabb eset, amiben a „játékszer” szerepét nagyon úgy tűnik, hogy a gödöllői röplabda-csapat szakmai stábja és játékosai töltik be, azonban mégiscsak furcsa. Mi több, elgondolkodtató.

Az idei bajnokság alapszakaszában már október 12-én találkoznia kellett volna a két – akár a végső győzelemre is esélyes – formációnak a fővárosi piros-kéket Folyondár utcai csarnokában. Az összecsapást a Vasas kérésére január 16-ára halasztották. Állítólag teremgondok merültek fel.
Az ütközetet mégsem játsszák le a módosított időpontban, mert a Vasas illetékesei újabb halasztási igénnyel álltak elő, és újfent a csarnok zsúfoltságára hivatkoztak. Tette ezt egy olyan patinás egyesület szakosztálya, amelynek nem csak Óbudán, hanem – mondjuk – a Fáy utcában is van röplabda-mérkőzés lebonyolítására alkalmas játéktere.

A másodszori halasztás után a mérkőzés – talán már végleges – időpontja: február 6., péntek 18 óra. Hogy kinek kedvez majd az elodázás, nem tudni. Egyelőre csupán annyi biztos, hogy a korosztályos (U18) válogatottal a törökországi (Alanya) Eb-selejtezőről január 13-án hazatérő gödöllői edző, Horváth András január 18-án, vasárnap 17 órától a TF otthonában meccselhet listavezető csapatával először az új esztendőben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online