Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így reagált a gödöllői Eurolife Kft. illetékese a névvel nem vállalt felvetésekre

2024-04-25 18:41:01

Azzal kereste meg hírportálunkat egy, névtelensége megőrzését kérő, hívószámát elrejtő telefonáló, hogy járjunk utána a gödöllői Táncsics Mihály úton található Eurolife Healthcare Hungary Kft-vel kapcsolatosan az alábbiaknak.
A nevét nem vállaló úriember elmondása szerint az utóbbi hónapokban rendszeresen késnek a dolgozói fizetések, amiket a munkavállalókkal kötött szerződés alapján minden hónap 10-ig kellene megkapniuk a dolgozóknak. Mint mondta, rendre kapnak valamilyen választ és/vagy indokot a csúszásról, ám érdemi – ha úgy tetszik: valós – információval senki nem szolgál nekik. A folyamatos bizonytalanság miatt többen döntöttek úgy, hogy más munkát keresnek, olyat, ahol időben megkapják jogos járandóságukat.

A telefonálói felvetés alapján a következő kérdéseket juttattuk el a cég illetékeséhez:
Alaposak-e a dolgozói aggályok? Mi a valós oka a fizetések késedelmes kifizetésének? Meddig lesz ez így? Nem tartanak-e attól, hogy munkaerő-hiány keletkezik a bizonytalanságok miatt? Nem veszélyezteti-e a cég jó hírnevének megítélését a késedelmes bérfizetés?

Megkeresésünkre néhány órán belül Csukárdi Csaba, a gazdasági társaság telephely-vezetője (site manager) az alábbi választ adta:
- A telefonszámom nyilvános, a névtelen telefonáló engem is megkereshetett volna. Kollégáinkat folyamatosan tájékoztatjuk a cég ügyeivel, terveivel kapcsolatban.
Magyarország egyetlen infúziógyártó cége vagyunk, kollégáimmal új gyógyszergyárat indítottunk, gyártási engedélyünket 2022 júniusában kaptuk meg, első termékünk forgalomba hozatali engedélyét pedig abban az évben októberben. Sajnálom, hogy ez nem volt annyira érdekes a névtelen telefonálónak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online