Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem estek kétségbe a gödöllői focisták a vecsési kifligóltól

2013-09-14 18:47:27

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 5. forduló:
Gödöllői SK – Vecsés FC 1-1
(0-1)

Hiába, különleges dolgokra képes az élet… A gödöllői tréner, Jenei Sándor egyszer már farkasszemet nézett csapatával a bajnokságban Urbán Flórián együttesével. A vendégek edzője az augusztus 24-én lejátszott 2. fordulóban még az újonc csomádiak kispadját koptatta, majd egy hét elteltével átigazolt Vecsésre.

A délelőtti esőzéstől felázott talajú füves pálya kímélése miatt a vadonatúj műfüves küzdőtérre kényszerültek a riválisok. Jenei mester három alapemberét, Kerecsényi Norbertet, Oszvári Tamást és Nagy Rolandot nem jelölte a kezdőcsapatba, ám a 70. percben az utóbbi kettőt mégiscsak hadra fogta.
Addig azonban történt egy és más a kifejezetten harcias ütközeten. Az első félidőben egy ideig a mezőnyben brusztolták egymást a játékosok, majd a 35. perc tájékán, gyors egymásutánban kétszer is vezetést szerezhetett volna a fehér mezes hazai társulat, ha kihasználja a vecsési kapu előtti kavarodás okozta káosz-helyzetet. Amit a gödöllőiek elszúrtak, az a 41. percben – némiképp váratlanul – sikerült a másik térfélen, ahol Petruska Csaba a jobb oldalról ritkán látható kifligóllal szerzett előnyt a vendégeknek.

Úgy jöttek ki a házigazdák
a második félidőre, hogy látszott rajtuk, nem nyugszanak bele a vereségbe. Jelentős fölényt alakítottak ki a számukra hízelgő vezetésüket őrző vecsésiekkel szemben, de a kínálkozó lehetőségeket rendre elmulasztották gólra váltani.  Az átok a 81. percben tört meg, amikor Bánki Edömér lecsapott egy kipattanó labdára, majd mértani pontossággal a vecsési kapuba lőtte a játékszert. A lehetőségekből kiindulva, a lefújásig hátralévő percekben a vendéglátók akár a három pontot is otthon tarthatták volna, ám jócskán hadilábon álltak a támadások eredményes befejezésével.

A hosszabbítás utolsó, 93. percében az egész mérkőzésen remekül teljesítő Hevesi Milán csak szabálytalanul tudta megakadályozni a vizitálók gólhelyzetben kilépő csatárát, és mivel nem sokkal korábban már begyűjtött egy sárga lapot, a játékvezető kiállította a gödöllői védőt. A tizenhatos vonaláról elvégzett szabadrúgást a vecsésiek mellé durrantották, így maradt a találkozó összképe alapján inkább a vendégek számára kedvező döntetlen.

Öt forduló után a Gödöllői SK együttese 7 ponttal, 7-7-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 8. helyén áll.
Következik: Hévízgyörki SC – Gödöllői SK (Pest megyei I. osztály, 6. forduló) szeptember 22., vasárnap 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online