Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miután felpörgött, biztosan verte az újoncot a gödöllői tizenegy

2013-08-24 19:22:37

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:
Csomád KSK – Gödöllői SK 1-3
(1-2)

A Fóton otthonra lelt csomádiak az elmúlt idényben megnyerték a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjának bajnokságát, majd az osztályozón kivívták az első vonalba jutást. Jenei Sándor csapata tehát a gödöllői tréner egykori újpesti klubtársa, a negyvenszeres válogatott Urbán Flórián által irányított újonchoz látogatott, hogy megkísérelje a pontgyarapítást.

Nehezen lendült játékba a vendégcsapat, aminek az lett a következménye, hogy a rutinos gödöllői hálóőrnek, Sipeki Attilának maga mögé kellett nyúlnia a 13. percben. A csorbát fia köszörülte ki szűk tíz perccel később, amikor ellenállhatatlanul végigrobogott a bal oldalon, és egyenlített. Egy perccel az első félidő lefújása előtt a kis Sipi kivette a részét a gödöllői vezetőgólból is: mértani pontosságú beadásából Somogyi Levente terelte a hazai kapuba a játékszert.

A fordulást követően is harcos összecsapásnak lehettek szemtanúi az érdeklődők, hiszen mindkét alakulat gólratörő játékkal rukkolt elő. Lehetőségek itt is, ott is adódtak, de eredményes támadás-befejezéssel csak a GSK legénysége dicsekedhetett: a 71. percen Oszvári Tamás egy kapu előtti kavarodás után bebiztosította a látottak alapján megérdemelt vendégsikert.

Két forduló után a Gödöllői SK együttese 6 ponttal, 6-1-es gólkülönbséggel a bajnoki tabella 2. helyén áll.
Következik: Gödöllői SK – Szeged 2011-Grosics Akadémia (Magyar Kupa országos főtábla, 2. forduló) augusztus 28., szerda 16.30 óra. • Gödöllői SK – Viadukt-Biatorbágy SE (Pest megyei I. osztály, 3. forduló) augusztus 31., szombat 16.30 óra. Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online