Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Adományokból vásárolt a kismamák számára fontos készüléket a gödöllői eü-központ

2024-04-16 13:20:18

Köszönet! címmel jelent meg a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ honlapján, hogy a Dr. Lumniczer Sándor Alapítvány támogatásával a várandós kismamák magzatának és méhtevékenységének monitorizálását lehetővé tevő új CTG/NST készüléket sikerült beszereznie a gödöllőiek járóbeteg-szakellátásban vezető szerepet játszó intézménynek. A várandós-gondozásban nélkülözhetetlen segítséget nyújtó eszköz anyagi fedezetét az alapítványnak nyújtott pénzügyi adományokból teremtették elő az illetékesek.

Érdeklődésünkre dr. Dunai György, a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója elmondta, hogy késő ősszel dr. Henkei Viktória, A Hely az Érték Városvédő Egyesület elnöke kereste meg őt azzal, hogy az egyesület által korábban főként egyéneket és családokat támogató karácsonyi adománygyűjtés helyett olyan ügyet szeretnének felkarolni, ami a lakosság szélesebb csoportját érintheti. Így esett a választás szóban forgó készülékre, amit közel félmillió forintért tudtak megvásárolni.
Az egyesület által döntően magánszemélyektől és vállalkozásoktól gyűjtött adományok a Lumniczer-alapítvány számlájára érkeztek meg, majd, amikor a szükséges összeg rendelkezésre állt, megtörtént a beszerzés. Ezúton is köszönetemet fejezem ki azoknak, akik részt vállaltak a nemes és fontos ügyet szolgáló kezdeményezés támogatásában – fogalmazott a Tormay igazgatója.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online