Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: simán nyert a Bugyi ellen a gödöllői legénység

2024-04-14 18:30:44

Miután a hétközi Pest Vármegyei Kupa elődöntőjében kiharcolta a május 1-jei fináléba jutást, egy elvileg „kényelmesebb” kihívás várt a gödöllői csapatra a tabella 12. helyén tanyázó Bugyi elleni bajnokin. A papírforma alapján kötelező hazai győzelmet ígérő feladatot azonban komolyan kellett venni.

A kezdő sípszótól kapujához szegezte láthatóan a védekezésre összpontosító riválisát a gödöllői tizenegy, komoly helyzetet azonban nem igazán sikerült kialakítani. A hazaiak a 29. percben tudták feltörni a Bugyi reteszét, amikor Mertse Ábel a jobb oldalról beívelt labdát fejjel juttatta a vendégek kapujába. Öt perccel később ismét megoldhatatlan feladat elé került a vizitálók hátsó alakzata, miután Nagy Barnabás a kapusról kipattanó bőrgolyót néhány lépésről a hálóba terelte.

Magabiztos vezetése tudatában a térfélcsere után kevésbé volt „harapós” Sipeki István együttese, amely visszafogott tempója ellenére is növelni tudta előnyét. Az 56. percben Reznek Donát tehette le a labdát a büntetőpontra, hogy utána kicsipkézze a vendégek kapujának jobb alsó sarkát. A lefújásig hátralévő időben érzékelhető volt, hogy a fiataloknak is játéklehetőséget biztosító gödöllőiek elégedettek a teljesítményükkel, ellenfelük pedig beletörődött a vereségbe.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:
Gödöllői SK – Bugyi-OBO SE 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Mertse Ábel, Nagy Barnabás, Reznek Donát (11-esből).
A Gödöllői SK csapata 55 ponttal, 58-20-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Nagykáta SE – Gödöllői SK április 20., szombat 16 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online