Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lejárt lemez a semmiből…

2018-07-23 08:05:07

Az Új Kezdet Párt a továbbiakban nem kíván együttműködni szövetségesével, a Lehet Más a Politikával (LMP) és elhatárolódik az LMP körüli botrányoktól! Ezt Gémesi György, az Új Kezdet Párt elnöke jelentette be a július 20-i sajtótájékoztatón. A gödöllői polgármester mellett ott állt Hohn Krisztina, aki – miután Gémesi átadta neki az LMP listáján az április 8-i választáson szerzett parlamenti mandátumát – továbbra is országgyűlési képviselő marad, mi több, az LMP parlamenti frakciójának tagjaként politizál. Ezt azzal indokolták, hogy a párt és a frakció az LMP-nél szétvált egymástól, és az utóbbit a szakmai munka jellemzi.


Az akár a  jövő ősszel esedékes önkormányzati választáson való indulási lehetőségeket is befolyásoló történés hatására megkértük Lengyel Szilviát, az LMP korábbi országgyűlési képviselőjét (2012 október – 2014 május), a tavaszi parlamenti választáson a Gémesi György által vezetett párt támogatását is élvező képviselőjelöltet, értelmezze a kialakult helyzetet. Ezt a választ kaptuk:
- Döbbenten és értetlenül állunk Gémesi úr bejelentése előtt, mert az LMP és Gémesi mozgalma közötti együttműködés 2018. április 8-án, a választás napján lezárult, így felmondani nem volt mit. Kép forrása: Hír TV


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online