Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Törvénysértést állapított meg a gödöllői központú választási bizottság

2018-02-23 18:32:24

Az általa február 20-án tapasztalt esemény miatt Molnár Árpád február 23-án kifogást nyújtott be a Pest megyei 6. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottságához. A szervezet tagjai a kifogásnak hely adtak, és nem jogerős határozatukban megállapították, hogy a Lehet Más a Politika (LMP) képviselőjelöltje nevében aláírásgyűjtő személy megsértette a választási eljárásról szóló törvény azon pontját, miszerint: nem gyűjthető ajánlás állami, helyi és nemzetiségi önkormányzati szervek hivatali helyiségében.

A történtekkel kapcsolatosan megkerestük Lengyel Szilviát, a Lehet Más a Politika képviselőjelöltjét, aki érdeklődésünkre elmondta, arra kérte a választási bizottságot, hogy azt a három ajánlóívet, amin Györfi Beáta neve szerepel, mint aláírásgyűjtő, ne számítsák be az érvényes ajánlások közé.
A politikus hozzátette: nagyon rövid idő alatt sikerült összegyűjtenie a jelöltséghez szükséges ajánlásokat. Ezúton is köszöni a választópolgárok érezhető támogatását és bátorítását. Lengyel Szilvia kihangsúlyozta, hogy számára kiemelten fontos a választás tisztasága, ezért írt kérvényt a bizottsághoz, amely a figyelmen kívül hagyott aláírások nélkül is hivatalosan nyilvántartásba vette őt jelöltként.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online