Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem kell izgulni a gödöllőiekért a röplabda Magyar Kupa elődöntőjében

2018-01-06 19:14:35

Magyar Kupa negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Jászberény Volleyball Team – Penta-Gödöllői RC 3-0
(18, 16, 16)

Kupameccsel kezdte az új esztendőt a gödöllői formáció, amely a hazai környezetben elszenvedett 3-0 arányú vereséggel a tarsolyában utazott Jászberénybe. A két csapat közötti tudáskülönbség – mi több, az első bajnoki alapszakasz után osztálykülönbség – alapján bravúr lett volna, ha a Penta-hatos kivívja a továbbjutást. Ráadásul, ezt csak aranyszettben tehette (volna) meg Grózer György együttese. Úgy, hogy négy játszmát nyernek a gödöllőiek, miközben legfeljebb egyet veszíthetnek el.

Ilyen, a vendégek szemszögéből nézve, igencsak pengeélen táncoló helyzetben minden pont különös jelentőséggel bírt a meccs folyamán. Tudatában voltak ennek a házigazdák is, akik egyértelműen arra hajtottak, hogy minél előbb nyerjenek két játszmát, amivel bebiztosítják továbbjutásukat, azaz: a címvédő Békéscsabai elleni elődöntős szereplésüket.
Ezt szűk egyórányi játék alatt megtették a komolyabb ellenállást az első felvonásban tanúsító Penta-hatos ellen, majd szettvszeteség nélkül lezárták a végére igencsak egyoldalúra sikeredett találkozót. Továbbjutott a Jászberény, kettős győzelemmel (6-0).

A gödöllői csapat legutóbb három éve „élte túl” a negyeddöntőt a Magyar Kupában, akkor – Horváth András vezetésével – ezüstérmet szerzett. Két éve Horváth Andrással, tavaly pedig Borkovits Zoltánnal búcsúzott a GRC formációja a legjobb nyolc között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online