Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem éreztek rá a siker ízére a gödöllői junior röplabdás lányok

2017-05-28 13:15:15

Mindkét mérkőzését 3-0 arányban veszítette el a Kaposváron május 26-28. között lezajlott országos juniorbajnoki döntő csoportkörében a Penta-Gödöllői RC női csapata. Városunk fiataljait előbb a korosztályos válogatott játékosoktól hemzsegő Vasas, majd a Nyíregyháza társulata múlta felül.

Csoportharmadikként a másik csoport 2. helyezettje, azaz, a Békéscsaba formációjának tagjaival nézett farkasszemet a Szalay Attila, Borkovits Zoltán edzőpáros által irányított együttes a középdöntőben. Az ütközet győztese az elődöntőben folytathatta. Az összecsapást a viharsarkiak 3-0 arányban nyerték, így a gödöllői lányok a zárónapon az 5. helyért küzdhettek az UTE ellen.
A helyosztón 1-1-ig amolyan ki-ki meccset játszottak a felek, mígnem a harmadik szett derekán egy labda megrendítő erejű ütést mért Radomszki Bogira, a gödöllőiek kulcsemberére, aki nem tudta folytatni a játékot. A veszteséget képtelen volt ellensúlyozni a többi csapattag, így a lilák 3-1 arányban diadalmaskodtak, a GRC juniorjainak pedig be kellett érni a 6. hellyel. 

Gödöllői arany a strandröplabda diákolimpián
Idén Kispesten rendezték meg a strandröplabda diákolimpia országos döntőjét. Az V. korcsoportos lányoknál (15-16 évesek) gödöllői aranyérem született, miután a Református Líceum tanulói, Kalmár Viktória és Tettamanti Virág egy tatabányai, egy érdi, egy jászberényi, majd a döntőben egy egri riválispárost legyőzve, hibátlanul meneteltek a dobogó felső fokáig.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online