Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Taksonyt is lepipálta a Szász-csapat

2015-09-06 18:47:29

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 4. forduló:
Gödöllői SK – Taksony SE 1-0
(1-0)

Megőrzi-e veretlenségét a gödöllői csapat? Többek között erre a kérdésre is választ adott az elmúlt fordulóban a Pilis ellen gólzáport rendezett (6-0) Taksony elleni találkozó. Kilencven perc elteltével kiderült, igen.
Akárcsak egy héttel korábban a Tura ellen, ezúttal is Koziorowski Richárd gólja döntött. A gödöllői támadó az 5. percben egy bombaerős lövéssel vette be a rivális kapuját. A hazai találatot követően Szász Ferenc társulata átengedte a kezdeményezést a vizitálóknak, akik – egy, az első félidő végén Rácz Márk hatalmas védésével ártalmatlanított óriási ziccert leszámítva – nem tudtak mit kezdeni a mieink által ellenőrzés alatt tartott, időnként nyomasztó mezőnyfölényükkel.

Négy forduló után a Gödöllői SK csapata 10 ponttal, 5-2-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Maglódi TC – Gödöllői SK szeptember 12., szombat 16 óra. Ezt megelőzően, szeptember 9-én, szerdán 16.30 órától a gödöllői együttes Ikladon játszik a Pest megyei Kupa második fordulójában.

Pest megyei II. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 4. forduló:
Leányfalu SE – Gödöllői EAC-SZIE 2-1
(1-0)

Amint az megszokott, a gödöllői egyetem társulata csoportbeli riválisainál később kapcsolódik be a bajnoki küzdelmekbe. Ezúttal három fordulót kell majd pótolnia Nagy Béla csapatának, amely vereséggel debütált a pontvadászatban. A GEAC szépítő találata a 75. percben Horváth Zsolt nevéhez fűződött.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport 4. forduló:
Sülysáp KSK II. – Gödöllői SK II. 3-2
(2-1)

Pestszentlőrinc után Sülysápra szólította a sorsolás a második számú Táncsics Mihály úti gödöllői gárdát, amely Szabó László révén már az első percben vezetéshez jutott. Ezt követőn magukra találtak a hazaiak, akik egymás után háromszor is sikeresek voltak. A gödöllői fiaskóval végződött találkozó végeredményét Tóth Márk állította be a 62. percben.

Két mérkőzés alapján Gödöllői SK II. csapata 1 ponttal, 4-5-ös gólkülönbséggel a tabella 10. helyét foglalja el.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online