Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bombagóllal verték a gödöllői focisták a Turát

2015-08-29 19:36:38

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Tura VSK 1-0
(1-0)

Bizonyára kevesen gondolták volna, hogy a harmadik fordulóban veretlen vendéglátóként lép pályára a gödöllői alakulat a nagy rivális Tura ellen. Nem javította a hazaiak kedélyállapotát, hogy nélkülözniük kellett egyik legjobbjukat, az előző fordulóban sípcsonttörést szenvedett Nagy Tamást.

Hamar, már az 5. percben megszerezte a vezetést a gödöllői gárda, miután a bal oldalon felfutó Koziorowski Richárd úgy döntött, hogy nem dédelgeti tovább a játékszert, hanem szűk 20 méterről lövésre szánja el magát. Bombagól lett a vége, a bőrgolyó ugyanis kicsipkézte a turai kapu bal felső sarkát.
Előnye tudatában alaposan átengedte a játékteret riválisának Szász Ferenc együttese, ám az elképzelés és átütőerő nélkül próbálkozó vizitálók nem igazán tudtak mit kezdeni mezőnyfölényükkel. Ez igaz volt a második félidőre is, így a szervezetten védekező, a labdát sokszor huzamosabb ideig járató gödöllői alakulat újabb értékes győzelmet aratott a bajnokságban.


Három forduló után a Gödöllői SK csapata 7 ponttal, 4-2-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Taksony SE szeptember 6., vasárnap 16.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online