Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újabb Eb-bronzzal gazdagodott Gémesi Csanád éremkollekciója

2015-06-11 17:39:10

Kisebb sérülése miatt az egyéni versenyen nem lépett pástra Gémesi Csanád, a Gödöllői EAC kardozója a svájci Montreux-ben június 11-én véget ért vívó Európa-bajnokságon. A tavalyi, strasbourgi kontinensviadalon egyéniben bronzrémet szerzett pengeforgató a csapatverseny során azonban már próbálta segíteni a 16-os táblán erőnyerő magyar válogatottat, amely a negyeddöntőben Franciaország legjobbjaival találkozott. A fordulatos, végig kiélezett mérkőzést egyetlen találat különbséggel (45-44) a mieink nyerték, és a németekkel meccselhettek az elődöntőben.

A fináléba jutásra egészen 40-39-es német vezetésig volt lehetőségük a Gémesi Csanád mellett, az újdonsült egyéni Európa-bajnok Szilágyi Áronnal és Szatmári Andrással felálló magyar különítménynek. Ezt követően azonban már, sajnos, nem (40-45). Maradt a bronzderbi, a románok ellen.

Ez az ütközet nem indult könnyen magyarok számára, de az idő előrehaladtával szépen lábra kaptak a fiúk. Az utolsó csörték során Gémesi 35-27-es előnynél adta át a pástot Szatmárinak, aki 40-31-re módosította az állást. Az i-re a pontot Szilágyi tette fel: egy öt-nullás szériával (45-31), ami bronzérmet ért!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online