Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dobogós focisták, profi kick box világbajnok lány és a gödöllői uszodaépítés 1,7 milliárdos injekciója a TÉRFÉL-ben

2018-12-01 10:18:02

Páros adás páratlan tartalommal! Ezekkel a szavakkal foglalható össze a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös, sportról szóló magazinműsora, a TÉRFÉL november 30-i adása, ami a 32. a sorban.

Hogyan lett kiesőjelöltből dobogós focicsapata Gödöllőnek?
Júniusban még azért kellett izgulni, nehogy kiessen a Pest megyei I. osztályból a Gödöllői Sport Klub focicsapata, fél évvel később pedig már a megyei elitbajnokság élmezőnyében, a 3. helyen tanyázik a helyi tizenegy. A kedvező fordulat hátterét, valamint okait a júliusban szerződtetett vezetőedzővel, Pozder Nenaddal és Hevesi Milán csapatkapitánnyal boncolgattuk.


Sporttörténelmet írt a törékenynek látszó kartali kick boxos lány

Szeptember elején sporttörténelmet írt a törékenynek tűnő kartali lány, aki első nőként a földkerekségen 12 menetes harcban múlta felül norvég riválisát, és lett profi kick box világbajnok. A nem mindennapi tett elérése sok-sok lemondással, esetenként fájdalommal járt. Ezekről és a jövőre vonatkozó tervekről is beszélt a Titán SE versenyzője, Rákóczi Renáta.


2020 második negyedévére készülhet el a gödöllői versenyuszoda, aminek jégcsarnok lehet a szomszédságában

A kormány döntése alapján újabb, csaknem 1,7 milliárd forint táplálja a 2014 márciusában megígért gödöllői versenyuszoda építését, ezzel a beruházásra fordítható összeg megközelíti a 6,7 milliárd forintot. A kivitelezés javában zajlik. Vécsey László országgyűlési képviselőt arról is kérdeztük, mi okozta a költségnövekedést és mikorra készülhet el a hiánypótló létesítmény. Továbbá, kíváncsiak voltunk: mi újság a miniszterelnök úr által márciusban beharangozott jégcsarnokkal?



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online