Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kiadták a gödöllői uszoda építési engedélyét

2018-03-26 10:56:00

A gödöllői képviselőtestület március 22-i ülésének napirendi pontjaiból – mások mellett – arra is lehet következtetni, hogy kapósak lettek a helyi sportingatlan-fejlesztésekkel kapcsolatos döntések. Ím

• A VÜSZI Kft. Dózsa György út 69. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanán megvalósuló asztalitenisz csarnok tervezési munkálatainak megkezdése érdekében megállapodás jött létre a Gödöllői Spot Klub és a gödöllői önkormányzat között. Ebben – többek között – a városvezetés nyilatkozott, hogy fejlesztést ismeri, azzal egyetért, és biztosítja, hogy azt az ingatlanon a kedvezményezett sport klub megvalósítsa.

• A Táncsics Mihály útról megközelíthető területre szánt röplabda munkacsarnok megvalósítása érdekében szükségessé vált módosítani a településrendezési előírásokat. Méghozzá úgy, hogy sportlétesítmény építése esetén javasolt megemelni a telek beépíthetőségének mértékét, az építménymagasságot és a szintterületi mutatót, csökkenteni az előírt legkisebb zöldfelület arányát.

• A kiemelt kormányzati beruházás keretében létesítendő gödöllői versenyuszoda esetében – miként arról korábban egyezség jött létre – a helyi építési szabályzat (GÉSZ) mellékletét képező szabályozási terv módosítása során törölni kell a telket érintő szabályozási vonalakat, valamint törölni javasolt minden további szabályozási elemet (építési hely, beültetési kötelezettség, gyalogút-jel), ami fenti kiszabályozás elhagyásával értelmét veszti.
Ennél a döntésnél érdemes megemlíteni, hogy az időtényező lerövidítése érdekében március 5-én olyan kormányhatározat született, aminek lényege: az építésügyi hatósági eljárásokban a beruházással érintett gödöllői belterületi telket rendezettnek kell tekinteni abban az esetben is, ha a telket érintő telekhatár-rendezés még nem történt meg.
Időközben megtudtuk, hogy az uszoda építési engedélyét március 9-én az illetékes hatóság kiadta.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online