Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyezség született a gödöllői uszodának szánt terület szabályozásáról

2018-02-02 08:50:22

Nyolc nappal azt követően, hogy csaknem egyórás vita zajlott le a helyi képviselőtestület tanácskozásán a gödöllői versenyuszoda beruházás kapcsán a helyi Fidesz-KDNP-s képviselők által beterjesztett költségvetési módosító indítványokról, illetve a benyújtott javaslatokat meglapozó háttérkörülményekről, a gödöllői városatyák rendkívüli ülésen találkoztak a VÜSZI Kft. Dózsa György úti épületének második emeletén.

A polgármester által február 2-ára összehívott döntéshozatali esemény napirendjén a helyi építési szabályzat (GÉSZ) uszoda-beruházáshoz kapcsolódó módosítása szerepelt. Hogy ez a határozathozatal megszülessen, előzetesen (egy nappal korábban) arra volt szükség, hogy a település vezetése, valamint a beruházás építtetője, a Nemzeti Sportközpontok és a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. illetékesei tisztázzák a helyzetet és megállapodjanak a telekcsere (telekalakítás) részleteiben.

A polgármester elmondása szerint ez fél óra alatt megtörtént. Az egyezségből az önkormányzatra az a feladat hárult, hogy a város helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló önkormányzati rendeletet módosítsa, azaz: az ingatlant érintő szabályozási vonalat törölje.
Olyan, a gödöllői képviselőtestület tagjai által egyöntetűen támogatott megoldás született, aminek nem lesz anyagi vonzata az állam és az önkormányzat között, a mostani változás hatóságokon történő átfuttatása azonban akár három hónapot is felemészthet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online