Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői uszoda: közeleg az első kapavágás időpontja

2018-03-07 07:52:25

Egy hónappal ezelőtt arról cikkeztünk, hogy egyezség született a gödöllői uszodának szánt terület szabályozásáról. Írásunkat azzal zártuk, hogy a változás hatóságokon történő átfuttatása akár három hónapot is felemészthet.

Nos, nem így lett, mert március 5-én megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, ami alaposan felgyorsíthatja az eseményeket. Történetesen, a napra pontosan négy éve megígért beruházás elkezdését. A miniszterelnök által szignózott határozat lényege, hogy az építésügyi hatósági eljárásokban a beruházással érintett gödöllői belterületi telket rendezettnek kell tekinteni abban az esetben is, ha a telket érintő telekhatár-rendezés még nem történt meg.

Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője nyilatkozott a fejleményekről a TÉRFÉL című sportmagazinnak. A honatya kifejezte bizakodását, hogy az építési engedély beszerzése után, akár március végén elindulhat az uszodaépítés az erre a célra kijelölt területen. Az adás március 9-én, pénteken 18 órától tekinthető meg a Régió Plusz Televízió műsorán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online