Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenegy év után nem játszhat bajnoki elődöntőt a gödöllői röplabda-csapat

2016-03-16 19:52:21

NB I., rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
TEVA-Gödöllői RC – Újpesti TE 1-3
(21, -16, -22, -10)

Meglepetés vezette fel a mérkőzést: Körösfői László, a gödöllői egyesület elnökségének örökös tiszteletbeli tagja és utánpótláskorú fiatalok virággal köszöntötték a TEVA-hatos klubhűségből jelest érdemlő csapatkapitányát, Széles Petrát (képen), aki 11 bajnoki idény óta áll a GRC szolgálatában.

Ami a sportesemény sava-borsát illeti, a párharc első, csúfos gödöllői vereséggel zárult találkozója alapján a hazaiak az esélytelen nyugalmával készülhettek a második összecsapásra, amit egyfajta becsületbeli ügyként is kezelhetett a Szabados-csapat. Részint a játékosok önmagukkal szemben, részint pedig az értük szurkolók miatt.
Szerencsére, egy más hozzáállású és küzdőszellemében is veretesebb gödöllői különítmény szállt harcba a lila-fehérek ellen, így két játszma után egál volt az állás. A harmadik felvonásban a házigazdák 10 pontos előnyt is kicsikartak, ám – némi játékvezetői segédlettel – mégis „sikerült” elbukni a szettet. Sajnos, nem sokkal később a meccset is, hiszen a negyedik etapra elfogyott a gödöllői virtus, ami az újpestiek győzelmét és továbbjutását jelentette.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0, az UTE javára. A gödöllői csapat március 26-ától a Fatum-Nyíregyháza együttesével mérkőzik az 5-8. helyekért.
A gödöllői formáció utoljára 11 évvel ezelőtt, a 2004-2005-ös bajnoki idényben szorult ki a legjobb négyből. Akkor a 7. helyen végzett…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online