Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szülői panaszok kereszttüzébe került az új gödöllői bölcsőde képviselőjelölt vezetőnője

2024-06-06 18:07:47

Június 3-án, az éjszakai órákban az alábbi tartalmú üzenetet kaptuk email-ben:
Sajnálatosan Varga Gyöngyi intézményvezető képviselőjelölt-asszony minden jel szerint a 3 hónapja átadott Kisbalázs bölcsőde bizonyos biztonsági rendszereit az épület átadás-átvétele után önkényesen kiiktatta, mondván: az a gyermekek érdeke. Mi, szülők kértük, legyen szíves előállni az általa meghozott intézkedés jogi hátterével, de sajnálatosan goromba módon elzavart minket, hogy törődjünk mással, ne ezzel foglalkozzunk. A hölggyel 60 napja nem lehet konszenzusra jutni, ezért szeretnénk megkérni Önöket, olvassák el az általunk leírtakat. Amennyiben érdekli Önöket egy olyan bölcsődevezető, aki átláthatatlan fóliák segítségével kizárja magát a saját intézményéből és nem érdekli, mit csinálnak a kollégái nap mint nap a csoportszobákban, kérem, keressenek és igyekezni fogunk tényszerű adatokkal szolgálni.

Mivel a névvel vállalt elektronikus üzenetet (a címzettek listáját látva) Varga Gyöngyi bölcsődevezető – nem mellesleg a
7. számú (Szent János utcai lakótelep és környéke) választókörzet lokálpatrióta klubos  jelöltje – is megkapta, lehetőséget adtunk neki (email és messenger), hogy reagáljon a levélben foglaltakra.
Kérésünknek több mint két nap elteltével nem tett eleget, azt viszont sikerült megtudnunk, hogy az ügyben fenntartói eljárás/vizsgálat indult, aminek eredményéről későbbre ígértek tájékoztatást. Ha ezt megkapjuk, cikkünket frissítjük.

Június 7-én, a reggeli órákban Bárdy Péter alpolgármester az alábbi sorokat jutatta el hírportálunkhoz:
- Sajnálattal olvastam, és értetlenül állok a cikk egésze, de legfőképp utolsó mondata előtt. A panaszról tudunk, a benyújtó természetesen határidőben választ fog kapni. A cikkben hivatkozott panaszos levél sajnos nem csak a választások előtti szokásos politikai hisztériakeltés része, de egyes mondatai megvalósíthatják a rágalmazás bűncselekményét is Varga Gyöngyi intézményvezető asszonnyal és kollégáival szemben. A cikkben tévesen szerepel, hogy „az ügyben fenntartói eljárás/vizsgálat indult.” Nem indult semmiféle fenntartói eljárás, teljes mértékben megbízunk intézményvezetőnk és kollégáink szakmai felkészültségében és munkájában.
Bárdy Péter a déli órákban megküldte a május 13-án kelt válaszlevelet. Így már összevethető, hogy melyik fél „igazsága” áll közelebb a valósághoz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online