Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői városháza-projekt: a főtérre vonulhat a bölcsődeépítő gödöllői cég

2024-02-28 10:03:25

Február 27-én napvilágot látott a közbeszerzési szakportálon az a bizonylat, miszerint: eredményesen zárult a gödöllői városháza Szabadság tér 6. szám alatti objektumának épületbefejezési munkái tárgyában kiír közbeszerzés.

Az előzetes felhívásra négy vállalkozás adott ajánlatot. Ezek közül kettőt érvénytelennek nyilvánított az önkormányzat által életre hívott közbeszerzési bizottság. A két érvényes pályázat közül az egyetemi városrészen nemrégiben átadott Kisbalázs bölcsődét is építő, gödöllői székhelyű DENCO Klimatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nettó 601.123.911 forintos (bruttó 763.427.367 forint), tartalékkeret nélküli összesített vállalkozói díja és járulékos vállalásai győzték meg a döntéshozókat. A második helyen rangsorolt fővárosi székhelyű cég ajánlata nettó 702.902.816 forintos (892.686.576 forint) összegű volt.

A város idei évre elfogadott költségvetésében a szóban forgó beruházás kivitelezésére 1,132 milliárd forintos előirányzatot hagytak jóvá.

Adalékként szolgál, hogy a DENCO Kft. az előző, tavaly nyári közbeszerzési eljárás során nettó 57.849.491 forint értékben elnyerte a szóban forgó belvárosi épület gyengeáramú kivitelezési munkáit.

A szerződéskötés, illetőleg a munkaterület átadása után az ajánlattételi felhívásban foglaltak alapján a szerződéses rendszer legfeljebb 170 napig terjedhet, ami előrevetíti, hogy – amennyiben váratlan esemény nem jön közbe – késő nyárra vagy kora őszre felszámolható lesz a belvárosi torzó látványa.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online