Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fordulat a gödöllői szarvasbika-kimúlás ügyben

2024-01-31 16:02:08

Néhány óra leforgása alatt jelentősnek mondható fordulat állt be a hírportálunkon is megjelent gödöllői szarvasbika-kimúlás ügyben. A police.hu oldalon közölt információ alapján az ellopottnak vélt szarvast január 30-án a park területén épségben megtalálták, a másik állat tetemét megvizsgálták, lövedék nem volt kimutatható.

A gödöllői vadaspark területén tartottak helyszíni szemlét a rendőrök január 30-án, miután tudomást szereztek egy eltűnt és egy elpusztult szarvasról. Az ellopottnak hitt állatot kora délután a park erdős területén – a keresésben résztvevők – épségben megtalálták.

A tetemet állatkórházba vitték, ahol képalkotó vizsgálatnak vetették alá. Az állatorvos a testben nem fedezett fel lövedéket, vagy egyéb fémrepeszt, véleménye szerint az elpusztult állat sérülését egy másik állat agancsa is okozhatta.

Jelenleg semmilyen adat, körülmény nem utal orvvadászok megjelenésére, a zárt park területén illegális behatolásra, lövésre/lövésekre, hangtompítós fegyverekre, az állatok lemészárlására – zárul a rendőrség közleménye.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online