Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lopás és állatkínzás vétsége miatt folyik nyomozás a Gödöllőn lelőtt szarvasbikák ügyében

2024-01-30 12:54:37

Futótűzként terjedt az a megdöbbentő hír, miszerint: illetéktelen behatolók – feltehetőleg január 28-án – lelőttek két, a világhírű állatmentő és -idomár, Horkai Zoltán gödöllői, Táncsics Mihály úti állatfarmján tartott szarvasbikát. A filmforgásokat is megjárt, Sanyi és Ödön névre hallgató állatok megsemmisítésével kapcsolatos erőszakra nehezen található ésszerű magyarázat.

Az ügyben rendőrségi feljelentés született. Érdeklődésünkre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának kommunikációs referense azt válaszolta, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság lopás bűntettének, valamint állatkínzás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az egyik lelőtt állat tetemét a helyszíni szemle során megtalálták, a másikat ellopták.
Aki az esettel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik és segíteni szeretné a nyomozást, hívja a 112-es telefonszámot.

Annak ellenére, hogy Horkai Zoltán partnere egy időközben törölt facebook-bejegyzésben – többek között – azt írta, hogy „Te Gyilkos! Megtalálunk …nem nyugszom …”, az ügy egy napon belül váratlan fordulattal szolgált.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online