Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportlövészet: Mészáros Eszter becélozta magát a szlovén Grand Prix-döntőbe

2024-01-14 18:58:50

Január második hétvégéjén a szlovén kisváros, Ruse volt a házigazdája a sportlövők Grand Prix versenyének. A 10 méteres számokban lezajlott rangos viadalon a MATE-Gödöllői EAC színeit Szucsák Mátyás tanítványa, Mészáros Eszter képviselte. Az olimpiai kvalifikációs győri légfegyveres Európa-bajnokságra készülő Mészáros Eszter a 60 fő részvételével lezajlott alapversenyben 629,7 körig jutott, amivel tagja lett a legjobb nyolc versenyzőt tömörítő döntőnek.
Itt az első 12 lövés után eldőlt Eszter sorsa, aki 124,3 körös teljesítménnyel elsőként tette le a fegyvert a fináléban, és lett nyolcadik.

Világkupa 35. lett Gémesi Csanád
Január 12-e és 14-e között a tuniszi világkupán léptek pástra a legjobb férfikardozók. A 177 vívót számláló mezőnyben ott volt Gémesi Csanád, a MATE-Gödöllői EAC pengeforgatója is, aki a csoportküzdelmek után 20. legjobbként került a top 64 versenyzőt felvonultató főtáblára.
Az egyenes kieséses szakasz azonban már nem volt annyira sikeres Csanád számára, hiszen a legjobb 32 közé jutásért 15-10 arányban alulmaradt az amerikai Andrew Doddo ellen, és a 35. helyen zárta a tuniszi megmérettetést.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online