Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: döntetlennel zárta a bajnoki őszt a gödöllői tizenegy

2023-11-25 15:47:12

Az már a 6. fordulóból – a gödöllői csapat Magyar Kupa főtáblás összecsapása miatt – november utolsó szombatjára halasztott találkozó előtt nyilvánvalóvá vált, hogy Sipeki István együttese a tabella 2. helyéről várhatja a tavaszi folytatást. A kérdés „csak” az volt, hogy mekkora ponthátrányból teszi ezt, illetve milyen szájízzel búcsúzik az ősz idénytől.

A Pomázon megrendezett ütközet vendéggóllal indult, miután a 6. percben egy szögletrúgásból Bartucz Martin elé került a labda, aki kiválóan ismerte fel a helyzetet és pontosan célzott. Szűk félóra elteltével egál lett az eredmény, mivel Dombai Bálint jóvoltából a hazai gárda egyenlíteni tudott. Ezt követően ismét a gödöllői csapat percei következtek, aminek eredményeként Mertse Ábel 38. percben elért fejesgóljával városunk együttese vonulhatott előnnyel a szünetre.
A fordulás után a mezőnyjáték került főszerepbe, ami tökéletesen megfelelt városunk győzelemre álló együttesének. Már-már úgy tűnt, elkönyvelhető, hogy a Gödöllői SK különítménye három ponttal zárja a bajnoki évad őszi idényét, amikor a játékvezető által indokolatlanul hosszúra nyújtott „túlórában” a házigazdák a duplázó Dombai révén a 94. percben eltüntették a két csapat közötti gólban megtestesülő különbséget.

A durva belépőkkel is tarkított mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a második sárga lapját begyűjtő Dolhai Gergőt a 91. percben kiállították. A 70. percben a gödöllői csapatkapitányt, Hevesi Milánt sérülés miatt kellett lecserélni, ám a helyére beállt Richter Tamás mindössze 6 percet töltött a pályán, amikor őt is – vállsérülést eredményezően – „lerúgták” a sportszerűségükért nem dicsérhető budakalásziak...

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Budakalászi MSE – Gödöllői SK 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Dombai Bálint (2), illetve Bartucz Martin, Mertse Ábel.
A Gödöllői SK csapata 34 ponttal, 39-13-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén zárta a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokság őszi idényét. A Dunaharaszti MTK együttese 42 ponttal éllovas…
Következik: Tápiószelei SE – Gödöllői SK 2024. február 14., szombat 14 óra (Pest Vármegyei Kupa negyeddöntő, legjobb 8 közé jutás).

Hat gödöllői játékos a Pest vármegyei amatőrválogatott keretében
Hat gödöllői játékos számára nem ért véget az idei év, hiszen a két kapus, Szaszovszki Kevin és Németh Máté, valamint négy mezőnyjátékos, Barabás Ádám, Bartucz martin, Abért Márton és Györfi Benedek tagja a Pest vármegyei amatőrválogatott keretének. A korábbi gödöllői tréner, Győri Zoltán szakmai irányításával készülő formáció címvédőként készül a december 2-án és 3-án Gyulán megrendezendő TAVONT-csoportselejtezőkre. A fiúkra négy mérkőzés vár: szombaton Békés-, valamint Csongrád-Csanád vármegye válogatottjával találkoznak, míg vasárnap Bács-Kiskun-, illetve Jász-Nagykun-Szolnok vármegye legjobbjai ellen lépnek pályára. A Pest vármegyei amatőr válogatott szakmai stábjában helyet kapott a Gödöllői SK masszőre, Ocsovai Zita, kapusedzője, Jakab Attila és technikai vezetője, Tóth Ambrus.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online