Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: szettet sem tudott nyerni az éllovas TFSE Gödöllőn!

2023-11-11 20:29:13

NB I. Liga, alapszakasz, 5. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 3-0
(13, 23, 23)

Az NB I. Liga mezőnyének egyetlen pontveszteség nélkül álló csapata volt Szalay Attila együttesének ellenfele az U20-as gödöllői formáció sorsdöntő mérkőzései (Gödöllő – Budaörs 1-3 és Gödöllő – Szegedi DRSE 3-0) miatt 17 óráról 19 órai kezdési időpontra módosított találkozón.

Az első játszma nem azt igazolta vissza, hogy az esélyesebb fővárosiak „sérthetetlenek”, sőt! Városunk hatosa alaposan helybenhagyta riválisát, és a játék minden elemében az éllovas fölé nőve, magabiztosan, alig 20 perc alatt megnyerte a nyitó felvonást.

A térfélcsere alatti szünetben rendezte sorait a vendéggárda, ami azt eredményezte, hogy kiegyenlítetté vált a szettben gyűjtött pontok megoszlása. Az izgalmas végjátékban a gödöllői lányok keze remegett meg kevésbé, ezáltal a ritkán tapasztalható motivációval játszó Szalay-csapat megduplázta szettelőnyét. A hazai részsikerrel az is eldőlt, hogy a TFSE először veszít pontot vagy pontokat a bajnoki idényben.
Hogy mennyit, arról a folytatásban született döntés. A harmadik etapban, 9-9 után zsinórban négy hazai pont következett, ami önmagában nem jelentett életbiztosítást a gödöllőiek számára. Arra viszont elegendő volt, hogy nyomás alá kerüljön a TFSE. Egy ideig úgy tűnt, hogy a vizitálók nem tudnak megbirkózni a szépítést érő feladattal, 14-19-es hátrányukból azonban felálltak, és 21-nél utolérték a gödöllői alakulatot. Ennél többre viszont nem futotta az erejükből, ami azt eredményezte, hogy nem csak pontokat veszítettek a bravúrosan teljesítő házigazdák ellen, hanem veretlenségük is odaveszett.

Az összecsapás utolsó pontja ide kattintva nézhető vissza!

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 12-8-as szett- és 433-419-es pontaránnyal az 5. helyen áll az NB I. Liga 2023/2024-es bajnoki idényének alapszakaszában. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: MTK Budapest – Gödöllői RC (Magyar Kupa nyolcaddöntő, 2. mérkőzés) november 14., kedd 19.30 óra. A párharc első mérkőzését a gödöllői lányok nyerték 3-0 arányban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online