Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Új kezekbe került a gödöllői focicsapat vezetőedzői teendőinek ellátása

2023-10-13 11:34:41

Azzal együtt, hogy a Gödöllői SK labdarúgó-csapata a 2023/2024-es bajnoki- és kupaidényben rendes játékidőben nem szenvedett vereséget, és vezeti a Pest vármegyei I. osztályú pontvadászat tabelláját, a klubvezetés – a szakosztály honlapján megjelent hír szerint: közös megegyezéssel – szerződést bontott Molnár Zoltán vezetőedzővel, aki négy hónappal ezelőtt vette át ezt a feladatkört.

Molnár Zoltán utódja – egyelőre a most zajló bajnokság őszi idényének végéig – az U15-ös gödöllői csapat trénere, Sipeki István lett, aki labdarúgó karrierje során 324 NB I-es mérkőzést játszott, döntően a Paks színeiben. A 45. születésnapját februárban ünneplő szakember munkáját Oszvári Tamás segíti, elsősorban azért, hogy zökkenőmentesen össze lehessen hangolni az U15-ös és a felnőtt formáció edzés- és mérkőzésprogramját.

A „közös megegyezéssel” zárult döntés következtében többen is találgatni kezdtek a közösségi oldalakon, főként arra keresve a választ, hogy a gödöllői együttes sikeres szereplése ellenére véget ért Molnár Zoltánnal az együttműködés. A történtek hátterének megértése érdekében megkerestük Rózsavölgyi Sándort, a Gödöllői SK klubigazgatóját, aki érdeklődésünkre elmondta, nem volt könnyű meghozni a felek által kölcsönösen elfogadott döntést, de nem igazán kínálkozott más lehetőség. A szerződésbontást nem szakmai vagy eredményességi okok idézték elő, hanem olyan, a klubvezetés által nem befolyásolható külső körülményekben bekövetkezett változások, amik előbb-utóbb veszélyeztethették volna a csapat sikeres szereplését.

Az utóbbi évek gödöllői trénerei és eredményességük
2018/2019:
Pozder Nenad (2. hely a Pest megyei I. osztályú bajnokságban)
2019/2020: Pozder Nenad (17 lejátszott mérkőzés alapján 10. hely a Pest megyei I. osztályú bajnokságban, ami a Covid miatt nem fejeződött be)
2020/2021: Hevesi Tamás (5. hely a Pest megyei I. osztályú bajnokságban)
2021/2022: Győri Zoltán (1. hely a Pest megyei I. osztályú bajnokságban)
2022/2023: Győri Zoltán (3. hely a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban, 1. hely a Pest vármegyei Kupában, Pest vármegyei Szuperkupa-győzelem)
2023/2024 június-október: Molnár Zoltán (Pest vármegyei Szuperkupa-győzelem, 8 mérkőzés alapján 1. hely a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban, legjobb 64 közé jutás a MOL Magyar Kupában) 
2023/2024 októbertől: Sipeki István ?


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online