Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: a Vecsés elleni diadalával a tabella élére ugrott a gödöllői tizenegy

2023-09-09 19:08:32

Július utolsó előtti napján, a Pest Vármegyei Szuperkupáért már összecsapott egymással a bajnoki címvédő Vecsés és a Pest Vármegyei Kupagyőztes Gödöllő. A maglódi derbit városunk tizenegye magabiztos játékkal 2-0 arányban nyerte.

Az elmúlt közel másfél hónapban az éllovas vendégek és a 2. helyezett házigazdák egyaránt négy-négy találkozót tudtak le a pontvadászatban, és egyformán 10 pontot gyűjtöttek (3 győzelem, 1 döntetlen). Romlik-e valamelyik csapatnak mutatója a forduló gödöllői rangadó után? Mások mellett, ez volt a meccs legfontosabb kérdése.

Miután a többet kezdeményező és kapura veszélyesebb gödöllőiek Barabás Ádám fejesével a 39. percben megszerezték első találatukat, Molnár Zoltán tanítványai némiképp megnyugodhattak és fáradozhattak azon, hogy miként vehető még be a vecsési kapu. Egy órányi játék után Koziorowski Richárd beadásnak szánt lövésébe Borsos Gábor úgy ért bele, hogy a bőrgolyó a vendégek kapujában kötött ki. Mintegy negyedórával a rendes játékidő letelte előtt Koziorowski immár góllövőként jeleskedett: jól eltalált lövése után védhetetlenül csapódott a játékszer a bajnoki címvédő ketrecének hálójába.
Ez a találat eldöntötte a három bajnoki pont sorsát, ám a végeredményt nem, mivel a 89. percben a Vecsésiek Györe Krisztián révén szépíteni tudtak.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 5. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Vecsési FC 3-1 (1-0)
Gólszerzők: Barabás Ádám, Borsos Gábor (öngól), Koziorowski Richárd, illetve Györe Krisztián.
A Gödöllői SK csapata 13 ponttal, 9-4-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – FC Dunaföldvár (NB III.) szeptember 16., szombat 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum (MOL Magyar Kupa mérkőzés a legjobb 32 közé jutásért. A belépés ingyenes!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online