Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás Pest vármegyei Szuperkupa: magánál tartotta a serleget a Gödöllői SK!

2023-07-30 19:36:41

Egy évvel ezelőtt bajnokként, ezúttal pedig a Pest Vármegyei Kupa győzteseként vehetett részt a szuperkupa-döntőn a gödöllői tizenegy, amely tavaly – a Bugyi-OBO SE 5-1 arányú legyőzésével – elhódította a díszes trófeát.

A címvédést a Pest vármegyei I. osztály friss bajnoka, a Vecsési FC gárdája igyekezett megakadályozni a maglódi Kertész Károly stadionban. A gödöllői formáció új vezetőedzője, Molnár Zoltán számára nem is indulhatott volna nagyobb kihívással a GSK kötelékében történő „éles” bemutatkozás.

A 71 éves focilegenda, Szokolai László által elvégzett kezdőrúgáshoz képest a gödöllői társulat szűk félóra elteltével váltotta gólra enyhe fölényét, amikor Mertse Ábel passzolta a bőrgolyót a vecsési kapuba. Öt perccel a GSK találata után kényszerű cserét kellett végrehajtania – a találkozóról eképpen nyilatkozó – Molnár Zoltánnak, mivel a vecsési Tóth Tamás durván beleszállt Wild Tamásba, aki súlyos sérülést, gyaníthatóan sípcsonttörést szenvedett, szakszerű ellátása érdekében mentőt kellett hívni. Az „elkövetőt” Tóth Szabolcs játékvezető azonnal kiállította!
A nem várt közjáték miatt mintegy 10 percet állt a játék, majd nem sokkal azt követően, hogy folytatódott, Barabás Ádám pontos fejese után ismét gödöllői gólnak örülhettek a városunk együttesének szurkolók.

Megnyugtató előnyük birtokában a második félidőben lényegesen kevesebb kockázatot vállaltak a gödöllői tizenegy tagjai, és igazuk lett! A Vecsés nem tudott felnőni a feladathoz, ezáltal a Gödöllői SK magánál tartotta a Pest vármegyei Szuperkupa-győztesnek járódíszes serleget. Fotó: GSK facebook oldal

Pest Vármegyei Szuperkupa döntő:
Vecsési FC – Gödöllői SK 0-2 (0-2)
Gólszerzők: Mertse Ábel, Barabás Ádám.
Következik: Jászfényszaru VSE – Gödöllői SK augusztus 5., szombat 16.30 óra, MOL Magyar Kupa főtábla, 1. forduló (legjobb 98 közé jutás)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online