Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Molnár Zoltán lett Gödöllői SK focicsapatának új trénere

2023-06-16 11:10:49

Két héttel azt követően, hogy a Gödöllői SK kispadjáról távozott az elmúlt évek sikeredzője, Győri Zoltán, a klubvezetés megtalálta az utódot. Ő nem más, mint a fővárosban lakó Molnár Zoltán, aki az elmúlt idény második felében a Tiszaföldvári SE (TISE) csapatának szakmai munkáját irányította a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei I. osztályú bajnokságban. A TISE – a Martfű mögött – a 2. helyet szerezte meg a pontvadászatban, a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei kupát viszont elhódította, miután a döntőben 2-0 arányban felülmúlta a Jászfényszaru formációját.

A 43. születésnapját augusztusban ünneplő szakember játékosként – többek között – a Vecsési FC színeiben pályára lépett az NB II. Keleti-csoportjában, futsal-karrierje során, 2005-ben pedig magyar bajnoki címet nyert a Rubeola FC Csömör csapatának tagjaként. A mögöttünk hagyott bajnoki idényben a Heréd LC Pest vármegyei bajnokság Keleti-csoportjában aranyérmes öregfiúk-társulatában jutott játékosként szóhoz.

Az előttünk álló bajnoki szezonban is komoly célok teljesítésére vállalkozó gödöllői focicsapat új edzőjével kapcsolatos elvárásokról Rózsavölgyi Sándort kérdeztük. A GSK klubigazgatója egyértelműen kijelentette, hogy az NB III-as tagság kivívása a cél. Ennek tudatában kerestek edzőt, olyat, akinek megvan a kellő szakmai felkészültsége és tisztában van azzal, hogy milyen az amatőr futball egy felnőtt csapatnál, ahol – például – munka után tarják az edzéseket.
Molnár Zoltán edzői kvalitásai a Heves vármegyei amatőr válogatott trénereként is feltűntek a gödöllői szakvezetés számára, amelynek tagjai már korábban is beszélgettek az esetleges együttműködés lehetőségéről.  Egyelőre egy éves szerződést kötöttek vele, ami, amennyiben mindkét fél elégedett lesz a csapat teljesítményével, a következő bajnoki év végén újratárgyalható és meghosszabbítható.


A Gödöllői SK együttese július 3-án kezdi meg a felkészülést a 2023/2024-es idényre. Az első tétmeccs július 30-án, vasárnap lesz: a bajnok Vecsési FC elleni Pest vármegyei szuperkupa-döntő, amit várhatóan Maglódon rendeznek meg. Augusztus első hétvégéjén a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában lép pályára a helyi tizenegy, majd augusztus 12-én rajtol a Pest vármegyei I. osztályú bajnokság őszi évadja.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online