Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két év után távozik posztjáról a Gödöllői SK sikeredzője, Győri Zoltán

2023-06-03 11:27:43

- Egy gyönyörű korszak a tegnapi nappal lezárult! Köszönöm nektek ezt a két évet – ez a bejegyzés látott napvilágot a Gödöllői SK labdarúgó-csapatának vezetőedzője, Győri Zoltán közösségi oldalán június 3-án.

A Pest vármegyei I. osztályban érdekelt helyi focicsapat kispadjára két évvel ezelőtt, 2021 júniusában leült szakember kiváló eredményeket ért el a gödöllői tizeneggyel. Az együttes a 2021/2022-es bajnoki idényben aranyérmet szerzett a Pest megyei elitbajnokságban, majd tavaly augusztus 14-én megnyerte a Pest megyei Szuperkupa döntőjét. A nemrég zárult 2022/2023-as pontvadászatban a bronzérem jutott a Gödöllőnek, ám városunk társulata elhódította a Pest Vármegyei Kupa győztesének járó díszes serleget.
Győri Zoltán szakmai irányításával a Gödöllői SK csapata 69 tétmérkőzést játszott le, mérlege: 52 győzelem (75,4%), 8 döntetlen (11,6%) és 9 vereség (13%), 189 rúgott- és 52 kapott gól.


A történtek előzményéről és hátteréről Rózsavölgyi Sándornál érdeklődtünk. A GSK klubigazgatója őszintén elmondta, hogy a döntés ugyan a június 2-i évzárón vált hivatalossá, ám a tavasz folyamán már érződött, hogy „elfáradt” az edző és a csapat közötti kapcsolat.
- Közös megegyezéssel, békében váltunk el egymástól – fogalmazott Rózsavölgyi Sándor, aki hozzátette: egyelőre nincs konkrét kiszemelt utód, az új vezetőedző felkutatása a jövő héten kezdődik. Szeretnék egyben tartani a csapatot, ezért olyan szakembert keresnek, aki képes lehet új impulzust adni a játékoskeretnek, és teljesíteni a célt, ami továbbra is a Pest vármegyei I. osztályú bajnokság első – az NB III-as osztályozó kivívását eredményező – helye.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online