Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: rendes játékidőn túli góllal vesztett pontokat a gödöllői tizenegy Dunaharasztiban

2023-05-06 18:43:51

A szigorúan vett fair play azt kívánta (volna), hogy a bajnokaspiráns Vecsés egy héttel korábbi legyőzése után a tabella második helyén tanyázó Dunaharaszti csapatát (akárcsak a kupa-elődöntőben) is megleckézteti Győri Zoltán együttese. A „sportszerűség” mellett azonban volt egy nyomósabb érv, nevezetesen: gödöllői siker esetén városunk tizenegye – három fordulóval a bajnoki idény vége előtt – két pontra kerül az ezüstérmes pozíciótól.

A nem minden percében szurkolóbarát taktikai küzdelem bő félóra elteltével értett góllá, amikor a 33. percben, egy gödöllői támadás végén a fejére varázsolt labdát Mertse Ábel juttatta a hazaiak kapujába.
Mivel a térfélcseréig jelentősebb, említésre méltó esemény nem történt, a második játékrésznek minimális különbségű előnnyel vághatott neki a gödöllői legénység. Sokáig úgy tűnt, hogy három ponttal távozhatnak Dunaharasztiból a vendégek, ám a 92. percben a házigazdák Tóth Ferenc révén egyenlítettek.

Sajnálatos, hogy a 62. percben Bartucz Martin súlyosnak tekinthető sérülést szenvedett, miután egy lövés után a játékszer torkon találta a gödöllői játékost, akihez mentőt kellett hívni. Martint a SOTE fővárosi szakklinikájára szállították, ahol rögzítőkötést kapott a nyakára, miután ádámcsutkája kissé elmozdult. Az előzetes orvosi vélemények szerint minden jel arra utal, hogy felépülését követően folytathatja labdarúgó-karrierjét.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 27. forduló:                                                                        
Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK 1-1 (0-1)
Gödöllői gólszerző: Mertse Ábel.
A Gödöllői SK csapata 50 ponttal, 58-20-as gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Budakalászi MSE május 13., szombat 17 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online