Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: elégtételt vett Dunakeszin a gödöllői tizenegy

2023-02-18 15:30:17

Tíz hét elteltével folytatódott az időközben hatályba lépett jogszabályi rendelkezés miatt Pest vármegyei I. osztály elnevezésre változott focibajnokság. Győri Zoltán együttese Dunakeszin kezdte a május 27-ig tartó tavaszi idényt, és minden erejével azon volt, hogy visszavágjon az őszi nyitófordulóban hazai pályán elszenvedett 2-1 arányú vereségért.
Kedvező előjelnek mutatkozott, hogy az augusztusi meccs óta a gödöllőiek 30 pontot gyűjtöttek, míg a vendéglátók csupán 15 egység felhalmozására voltak képesek.

Miután némi egyezkedést követően sikerült megállapodni a találkozó kezdési időpontjában, 13 órakor útjára indulhatott a labda a Magyarság Sporttelep műfüves pályáján. A fölényben játszó gödöllőiek az első félóra végén jutottak vezetéshez, amikor egy szöglet után Koziorowski Richárd fejelt a dunakeszi kapuba.
Ekkor úgy nézett ki, hogy az újabb vendégtalálatra nem kell túlságosan sokat várni. Ez nem így lett, mert Győri Zoltán legénysége „csak” a 81. percben, a csereként beállt Thoma Krisztián, majd a 85. percben Balogh Bálint jóvoltából tudta bebiztosítani megérdemelt sikerét, amivel elégtételt vett az augusztusi fiaskóért.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:                                                                        
VS Dunakeszi – Gödöllői SK 0-3
(0-1)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd, Thoma Krisztián, Balogh Bálint.
A Gödöllői SK csapata 33 ponttal, 38-10-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban. Tudni kell, hogy a Lasselsberger-Pereg SE kizárása miatt városunk csapatának összesített teljesítménye három ponttal csökkent.
Következik: Gödöllői SK – UFC Gyömrő február 25., szombat 14 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online