Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: nem várt bajnokverés a gödöllői sportcentrumban

2022-08-21 19:09:03

Bajnokok egymás között! Ezt a címet is adhatnánk a tudósításnak, miután a Pest megyei elitosztály győztese, és – cseppet sem mellékesen – egy hete a Pest megyei Szuperkupa büszke birtokosa a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjának első helyezettjét fogadta a Szűcs Lajos sportcentrumban, a 2022/2023-as pontvadászat nyitó fordulójában.

Nem tudni, hogy gödöllői oldalon mekkora, a sportszerűség írott és íratlan szabályait követő megtorlás iránti vágyat jelentett az az emlékezetes, május eleji történet, amikor városunk csapata kétszer is gáláns volt mostani ellenfelével szemben, amiért cserébe „nagy árat” fizetett, mert kénytelen volt lemondani a főtáblára jutásról a Magyar Kupában.

Ami a találkozó eredményének alakulását illeti, a vendégek viszonylag korán, már a 6. percben vezetéshez jutottak (Kacsó Botond), amit a 18. percben a hazai gárda legjobbjának nevezhető Reznek Donát (képen) – kihasználva a dunakeszi vedelem hibáját – egy átemeléssel kiegyenlített.
Az összecsapás alatt eleredt eső nem igazán tett jót a játék – amúgy is jócskán nyögvenyelős – színvonalának. Ráadásul, a reméltnél halványabb teljesítményt nyújtó, csekély átütőerővel és kiismerhetően támadó gödöllői tizenegy lelkiállapotát a 75. percben tovább rontotta, hogy a vizitálók ismét előnybe kerültek (Csordás Tibor), amit a végső sípszóig sikerült megőrizniük.

A gödöllői társulat utoljára 148 napja, március 26-án szenvedett vereséget bajnoki mérkőzésen. Akkor a Vecsés formációja nyert 2-1 arányban a Szűcs Lajos nevét viselő sportcentruban.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – VS Dunakeszi 1-2
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 0 ponttal, 1-2-es gólkülönbséggel a tabella 13. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: UFC Gyömrő – Gödöllői SK augusztus 28., vasárnap 17 óra. Fotó: Patkovics Bence / GSK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online