Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: ígéretes kezdés után „elfogyott” a gödöllői csapat a TFSE elleni rangadón

2023-01-21 18:59:29

NB I. Liga, 11. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 1-3
(20, -16, -13, -14)

A bajnokság felénél arról a különlegesnek tekinthető helyzetről beszélhetünk, hogy a gödöllői lányok eddig (ezt a meccset is beszámítva) kétszer találkoztak a tabella éllovasaival (Diósgyőri VTK és TFSE), viszont egyszer sem a „verhetőbb” kategóriába sorolható riválisokkal (Jászberény és BVSC). Tovább „fűszerezte” a dolgokat, hogy amennyiben Szalay Attila formációja legyőzi a fővárosi alakulatot, részben óriási szívességet tesz a bajnoki címre aspiráló DVTK-nak, részben pedig megőrzi az esélyét arra, hogy a végelszámolásnál akár érmes pozícióban végezzen.

Mindezek tükrében a nyitó játszma elején a fővárosiak termeltek több pontot, ám 10-9-nél már a GRC különítménye vezetett. Ezt követően a házigazdák akarata érvényesült, olyannyira, hogy 24-19-es állásnál öt szettlabdája volt a Szalay-csapatnak, amely négyet ugyan elvétett, de az ötödiket érvényesítette.
A második etap eredménye nagyon nem a gödöllői lányok szája íze szerint alakult: a TFSE játékosai fokozatosan növelték előnyüket, és különösebb gond nélkül egyenlítettek.

Egy-egy után, némiképp váratlanul, alaposan megrogyott a hazai társulat, amelynek – kis túlzással – azért is meg kellett küzdenie, hogy elérje a 10 pontot… Ekkora „pofont” követően nagy kérdés volt, hogy miként tudja rendezni sorait városunk hatosa. Sajnos, hamar kiderült, sehogy, aminek fájó fiaskó lett a vége.

A Gödöllői RC csapata 15 ponttal, 18-20-as szett- és 832-830-as pontaránnyal a 8. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – JászberényVolleyball Team február 4., szombat 17 óra, monori sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online