Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Limuzinbérlés fotózással, hogy mindenki átadhassa magát az élménynek

2022-12-16 11:00:17

A limuzinbérlés nem keverendő össze a hagyományos autóbérléssel, ugyanis ez jóval többet jelent. Az utazás mellett elsősorban a szórakozásról és a buliról szól ez a rendkívüli és felejthetetlen élmény.

Divatos és igényes megjelenést ad ötcsillagos kiszolgálással ez a sztárok életstílusát tükröző varázslatos csodavilág. Sokrétűen felhasználható egy luxuslimuzin, többféle alkalom kínálkozik arra, hogy igénybe vegyünk egy ilyen színvonalas és különleges szolgáltatást.

Stílusosan ünnepelhetünk meg születésnapokat, névnapokat, évfordulókat a limuzin elegáns környezetében barátainkkal, családtagjainkkal. Különleges kiszolgálásban lehet részünk a Partylimuzin szolgáltatása által, amit tapasztalt sofőrök biztosítanak.

Stílusosan érkezni a buliba nagyon menő
Bármilyen bulira menő dolog luxuslimuzinnal érkezni, garantáltan irigykedő szemek kereszttüzébe kerülünk egy ilyen előkelő környezetben, pezsgővel a kezünkben. Stílusosan, könnyedén, kedvenc zenénket hallgatva utazhatunk egyik helyszínről a másikra.

Születésnapra, évfordulókra kitűnő ajándék, remek meglepetés egy limuzinos utazás, legyen a cél bármi. Maradandó, emlékezetes élmény az ünnepelt és minden meghívott vendég számára.

Igazi megkoronázása a végzős diákok szalagavatójának a luxuslimuzin népszerű szolgáltatása. A tinédzser kor lezárása is egyben ez az ünnepség, melyen a gyönyörű ruhák főszerepet kapnak. Mi sem elegánsabb, mint limuzinban érkezni vagy elhagyni a helyszínt?

Házasságkötés limuzin nélkül? Kár lenne kihagyni
Esküvőkön és lánybúcsúkon nagyon elterjedt a limuzinok bérlése, amivel igazán magas színvonalra emelhetjük az ünnep fényét. A csillogás, a pompa így is alapfeltétel ilyen alkalmakon, de ezzel a szolgáltatással tökéletesen személyre szabhatjuk a nagy napunkat.

Minden nő álma, hogy álomszép menyasszonyi ruhájában, egy fényűző limuzinból kiszállva suhanjon át az ünneplő rokonok között a templom kapujáig. Nemcsak a sztároknak adatik meg ez a luxus, bárki számára elérhető.

Lánybúcsúkon az ara legjobb barátnőivel, egyedi igényeinek megfelelően búcsúzhat el a leányélettől egy igazán varázslatos élmény keretében. Akár a filmeken, a tetőablakon keresztül felfedezve a város éjszakai életét.


További limuzinos szolgáltatások

Városnézésre, céges rendezvényre, gyerekprogramokhoz vagy akár reptéri transzferre is népszerű a limuzin bérlése. Gyerekeknek természetesen gyerekpezsgővel legalább ugyanannyira varázslatos szórakozás.

Exkluzív szolgáltatás a profi fotós jelenléte az autóban, aki szakszerű képekkel örökíti meg a felejthetetlen pillanatokat. Az elfogyasztott pezsgő, a jókedv hatására nem mindig lesznek a képeink jó minőségűek, de egy profi fotóssal ez a probléma könnyen áthidalható.

A fotós is a limuzinban utazik ilyen esetben, így az összes résztvevő önfeledten szórakozhat. Ingyenes wifi segítségével pedig akár azonnal feltölthetjük a közösségi oldalunkra az általunk készített képeket. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online