Vissza normál nézetbe Nyomtatás

3+1 érv, hogy saját medencéd legyen

2022-03-19 09:55:20

A tikkasztó nyári melegben nemcsak egy jól árnyékolt teraszon kellemes ejtőzni, de ha van kerted, érdemes egy medence beszerzését is megfontolnod. Mielőtt rávágnád, hogy kinek van arra pénze, olvasd el ezt a cikket, mert a PLAZAWEB.HU munkatársai 3+1 elsöprő érvet hoztak, amiért megéri beruházni egy házi strandra.

Kicsi a kert? Válassz kör alakú medencét!
Nem kell versenymedencét építtetned ahhoz, hogy élvezhessétek a házi strandot. Ha aprócska területed van, akkor ahhoz kell egy megfelelő méretű víztárolót vásárolnod. A kiválasztásnál azt is vedd figyelembe, hogy a téglalap alakú fémvázas medencék oldalról meg vannak támasztva, amik további helyet igényelnek. A kör alakúaknál viszont zsebeken kell átbújtatni a fém tartókat, ami nem vesz el plusz teret.

Mind szélességben, mind mélységben olyat keress, ami kényelmes és biztonságos akkor is, ha egyszerre több családtag fürdőzik.

„Jajj, úgy élvezem én a strandot…”
Azoknak a családoknak, ahol egy vagy több gyerek van, sokszor okoz problémát a csemeték energiáinak a lekötése, pláne a hosszú nyári szünetben. A legtöbb gyerek szeret pancsolni, vízipisztolyozni vagy vízibombás játékokat játszani, ők fognak neked könyörögni, hogy hadd mehessenek a medencébe játszani. Mennyivel kényelmesebb, hogy nem kell elmenni otthonról, felmálházni mindenkit, hanem a teraszról – akár munka közben – felügyelheted őket. Nem beszélve arról, hogy egy átlagos család számára kisebb vagyonba kerül a néhány órányi vízpart élvezése.

Ha idén nyáron a lazulást választod, akkor nézz szét a PLAZAWEB.HU minőségi medencéi között, ahol széles kínálat vár!


Hogyan lesz gazdaságos?

Egy jó minőségű terméket nagyjából ötvenezer forintért meg tudsz vásárolni. A medence nagyságától függően közel 6 ezer liter vízre van szükség a feltöltéséhez. Ez mennyiségben és forintosítva is egy szemmel jól látható szám, így elsősorban az a fő cél, hogy a vizet lehetőleg minél ritkábban kelljen leengedni. Mire lesz szükséged?

• Takarófóliára: használatával kevesebb por, falevél, bogár kerül a vízbe.
• Ne várd meg a kánikulát a feltöltéssel! Inkább már legyen kész és melegedjen a napon a víz, hogy mire 30°C lesz, addigra tudjatok csobbani.
• A medence alá érdemes tenni alátétet, hogy ne sérüljön az alja, de biztos, ami biztos, tarts otthon víz alatti ragasztótapaszt.
• A szezon végén teljesen kiszárított állapotban tedd fagymentes helyre, így évekig tudjátok használni.

Utálatos vízibetegségek
Neked is vannak félelmeid, hogy milyen betegségeket kaphatsz el, akár a természetes, akár a klórozott vizekben? A sok különböző ember egy vízben való ázása sokakat taszít a strandolástól. Ellenben a saját medencédben te hozod a szabályokat, te felügyeled a fertőtlenítést, így ezeket a betegségeket is megelőzheted. Az algátlanításra különösen figyelj, mert az élőlények megjelenése nemcsak gusztustalan, de viszkető bőrkiütést, gyomorrontást, súlyosabb esetben fulladásos allergiás reakciót is okozhat.

Nézz körül a webáruházban, biztosan találsz az igényeidnek megfelelő változatot! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online