Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem jogerősen 4 év börtönbüntetést kapott a gödöllői HÉV-ről leszállt nőre támadt férfi

2021-06-30 13:09:09

Az ügyészség erőszakkal elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ügyben, amiben június 30-án a Gödöllői Járásbíróság gyorsított bíróság elé állításos eljárásban hozott ítéletet.

Június 25-én, miután a sértett leszállt a HÉV-ről, egy földúton gyalogosan indult tovább. A terhelt követni kezdte a nőt, aki észlelte a mögötte gyors léptekkel közeledő férfit, ezért félreállt, hogy elengedje. Ekkor a vádlott erőteljesen meglökte az asszonyt, aki hanyatt esett. Ezt kihasználva a férfi a sértettre feküdt és szexuálisan zaklatni kezdte. A nőnek sikerült a támadóját lelöknie magáról, felállt és kérlelni kezdte a vádlottat, hogy hagyja őt békén. Ennek a terhelt nem tett eleget, ismét meglökte az asszonyt, aki ezúttal térdre esett, azonban visszafordult és a táskájával megütötte a terheltet, aki megrogyott és ennek köszönhetően a sértett el tudott menekülni a helyszínről.
Az eset során a sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett

A tárgyaláson a férfit a bíróság szexuális erőszak bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek, amelyért őt 4 év börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte.
A döntés ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítés miatt fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását, ami ellen a vádlott és védője szintén fellebbezett enyhébb kényszerintézkedés – bűnügyi felügyelet – alkalmazása végett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható. Forrás: Budapest Környéki Törvényszék


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online