Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői röplabda: az van, hogy…

2021-04-15 17:37:14

Az van, hogy a Gödöllői Röplabda Club női csapata április harmadik hétvégéjén olyan eredményt érhet el, amivel jogosult indulni a legmagasabb hazai bajnokságban, az ország legjobb nyolc együttesét tömörítő Extraligában.

Az van, hogy a honi elitbe három év elteltével kerülhet vissza a helyi hatos, amely azt megelőzősen 18 évig volt oszlopos tagja a topmezőnynek. Olyannyira, hogy háromszor (2007, 2012 és 2013) ezüst-, míg két esetben (2010 és 2014) bajnoki bronzérmes lett a gödöllői társulat.

Az van, hogy az utóbbi időben nincs Gödöllőn olyan csarnok, ahol napjainkban – elsősorban beázási – kockázat nélkül lehetne tétmérkőzést rendezni.

Az van, hogy miközben színvonalas szakmai munka folyik az utánpótlás-nevelésben is a klubban, a hazai mezőny legjobbjai elleni kihívásokat az utóbbi időben másutt kell, hogy megéljék a gödöllői vagy Gödöllőn felfedezett tehetségek.

Az van, hogy a klubvezetésnek egyfelől öröm lenne az Extraligába jutást érő helyezés megszerzése, másfelől viszont komoly fejfájást okozna az ehhez szükséges feltételek megteremtése.


Az van, ugyanis, hogy „pofozógépnek” nem érdemes elszegődni az Extraligába, hosszabb távon ez többet árthat annak a munkának, amiben a gödöllői szakemberek hisznek.

Az van, hogy szembe kell nézni a szomorú valósággal: Gödöllőn jelenleg nincs reális alapja annak, hogy újra extraligás csapata legyen a városnak.

Az van, hogy a kialakult helyzetért a felelősséget nem lehet csupán egy ember nyakába varrni, mert ha lenne is ilyen, joggal mutogathatna más(ok)ra.

Az van, hogy a lányok és az edzői gárda tagjai – történjék is bármi az utolsó, sorsdöntő meccseken – megmutatták, komolyan vették a cél elérését, amiért hétről hétre dolgoztak, aminek megvalósítására (ha titkon is) vállalkoztak.

Az van, hogy sikerükben minden bizonnyal olyanok is fürdőznek majd, akik hosszú évek óta csak akkor kerülnek elő, ha önös érdekük megkíván egy mosolygós szelfit…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online