Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Maglód elleni kupameccs lesz Hevesi Tamás első tétre menő gödöllői foci-bevetése

2020-07-18 10:49:17

Néhány nappal azt követően, hogy bejelentették Hevesi Tamás érkezését a gödöllői focicsapat vezetőedzői posztjára, megkezdte a felkészülést a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2020/2021-es idényére a Gödöllői SK csapata, amely a 10. helyen zárta az előző, a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében márciusban felfüggesztett, majd befejezettnek nyilvánított pontvadászatot.

A Gödöllői SK társulatának első tétmeccse a Magyar Kupa Pest megyei ága 1. fordulójában lesz. A helyi tizenegy augusztus 2-án, vasárnap 17 órától az ugyancsak Pest megyei I. osztályú Maglódi TC gárdáját fogadja a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, büntetőrúgásokkal dől el a legjobb 12 közé jutó csapat kiléte. A Magyar Kupa országos főtábláján (128 csapat) Pest megyéből három együttes szerepelhet.

Érdeklődésünkre Rózsavölgyi Sándor, a GSK elnökhelyettese, a nagypályás labdarúgó-szakosztály vezetője elmondta, hogy a játékoskeretben jelentős, a remények szerint erősítést jelentő változás történt, hiszen Vecsésről visszatért Gödöllőre a csapat korábbi gólzsákja, Koziorowski Richárd, valamint Hatvanból a Dolhai-testvérek, Gergő és Simon is a helyi kék-fehéreknél folytatják pályafutásukat.

A Pest megyei elitbajnokság küzdelemsorozata augusztus negyedik hétvégéjén indul. Hevesi Tamás együttese a Biatorbágy, a Budakalász (feljutó a megye II-ből), a CSOKI Sport (Csomád), a Dunaharaszti (kieső az NB III-ból), a Dunakeszi, a Dunavarsány, a Felsőpakony (feljutó a megye II-ből), a Maglód, a Nagykáta, a Pilis, a Százhalombatta, a Tököl, a Törtel, a Vecsés és a Veresegyház alakulatai ellen lép majd pályára.
Az első fordulóban (augusztus 23., vasárnap 17 óra) a gödöllői tizenegy – három héttel a kupacsata után – a Maglódi TC csapatát látja vendégül. Az őszi szezon november 28-án, szombaton 13 órától Pilisen zárul a GSK legénysége számára.

Településünk másik labdarúgó-formációja, a Gödöllői EAC alakulata a Pest megyei III. osztály Északi-csoportjában lesz érdekelt az új bajnoki idényben. A sorsolás szerint a rajt augusztus 23-án, vasárnap 17 órakor lesz, amikor a Csomád formációja látogat az egyetemi városrészbe.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online