Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önerőből festették ki a gödöllői egészségügyi központ egy részét

2020-06-26 16:49:30

Június utolsó előtti szombatján, a járványügyi veszélyhelyzet megszűnés után önerőből valósult meg a Tormay Károly Egészségügyi Központ festése, mintegy 400 négyzetméteres felületen.

Az intézmény történetében valószínűleg páratlan belső összefogásról dr. Dunai György igazgató (képen, munka közben) az alábbiakat tartotta fontosnak elmondani:
-  Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget mindenkinek, aki – akár tevőlegesen, akár támogatóként – részt vállalt abban, hogy a szakrendelő földszinti folyosója, várótere, sebészetei, gipszelője, gyermek fül-orr-gégészete valóban a saját kétkezi munkánkkal meg tudott újulni. A festéshez az alapanyagot a Dr. Lumniczer Sándor Alapítványba befolyt összeg egy részéből vásároltuk, hálásan köszönjük! Különösképpen örülök annak, hogy olyan szakemberekkel dolgozhatom egy helyen, akik kiemelkedő humánummal és szorgalommal is fel vannak vértezve, de nem vetik meg a kétkezi munkát sem és közösségi aktivitásukkal példát mutatnak mindnyájunknak!

Hétvégén rájöttem, hogy minden vagyok, lehetek és mindet élvezem: elsősorban orvos, intézményvezető, menedzser, valamint festő és takarító is. Persze, egy nagyszerű társaságban ez is kellemes elfoglaltság.

Személyesen is köszönöm a kitűnő csapatszellemet, amiben alkalmam volt élvezni minden együtt töltött pillanatot, még a legnagyobb „festékességben” is. Külön köszönöm a három szakembernek, festőnek, nevezetesen: Sápi Gábornak, Szabó Jánosnak és Polyák Sándornak.

Végezetül az egyik kedvenc professzorom idézetével zárnám, aki maga is így él: A példamutatás a legfőbb tanítás! – fogalmazott Dunai György.


Július 1-jén szünetel a szakorvosi ellátás

A gödöllőiek járóbeteg-ellátásában vezető szerepet betöltő egészségügyi központtal is kapcsolatos hír, hogy július 1-jén, szerdán, az egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti napot jelentő Semmelweis Nap miatt a Tormay Károly Egészségügyi Központban a szakorvosi ellátás szünetel. Ugyanez vonatkozik a háziorvosi és házi gyermekorvosi, valamint a védőnői szolgáltatásokra is. Sürgős esetben az ügyelethez kell fordulni (Szabadság tér 3.) a (06-70) 370-3104-es telefonszámon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online