Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Makrai Zoltán visszalépett Lengyel Szilvia javára

2018-04-06 16:59:35

Emlékezetes, hogy április 3-án összeültek az érintett pártok vezetői, és úgy tűnt, megállapodtak abban, hogy felkérik a Pest megye 6. számú, gödöllői központú országgyűlési egyéni választókerületben a Magyar Szocialista Párt-Párbeszéd jelöltjeként regisztrált és a Demokratikus Koalíció (DK), valamint a Liberálisok támogatását is élvező Makrai Zoltánt, hogy lépjen vissza az április 8-án esedékes választáson Lengyel Szilvia, a Lehet Más a Politika (LMP) jelöltje javára. Néhány órán belül azonban kiderült, hogy a hír csak álhír – pestiesen szólva: fake news –, ezáltal Makrai Zoltán akkor nem tett eleget a kérésnek.

Miután az egyeztetések nem szakadtak meg, benne volt a pakliban, hogy a téma újra napirendre kerül. Ez április 6-án, a délutáni órákban történt meg, amikor dűlőre jutottak a felek: Makrai Zoltán visszalép! Amennyiben ez a gyakorlatban is megvalósul, a kormányváltás mellett kampányoló MSZP-s politikus szimpatizánsai úgy érvényesíthetik ez irányú akaratukat, ha az egyéni jelölteket tartalmazó szavazólapon Lengyel Szilviára adják le voksukat.

Április 6-án, 20 óra körül az alábbi bejegyzés jelent meg az MSZP Pest megye 6. számú választókerület közösségi oldalán:


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online