Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Győzelemmel reagált a Budaörs papírforma-romboló sikerére a Gödöllő

2017-12-16 21:10:25

NB I., alapszakasz, A-csoport, 10. forduló:
Jászberény Volley Team – Penta-Gödöllői RC 2-3
(-23, -14, 20, 17, -13)

Tét nélküli összecsapásra utazott Jászberénybe a gödöllői hatos. Az „izgalommentes” szituáció mindkét edző számára lehetőséget biztosított arra, hogy olyan játékosokat is bevessen, akik az éles meccseken nem igazán jutnak szóhoz. Kissé megvariálta azonban a helyzetet, hogy a csapatok már tudták: a bajnoki címvédő Békéscsabát az előző fordulóban legyőző UTE 3-1-re kikapott a váratlanul megtáltosodott Budaörs vendégeként…
Mindez azt jelentette, hogy a gödöllői röplabda-formáció csak akkor őrizhette meg 4. helyét a csoport tabelláján, ha – mindegy, milyen arányban – nyer a jászságiak otthonában.


Az első játszmát izgalmasra sikeredett végjáték után hozták Grózer György tanítványa, akik a második szettben már egyértelműen riválisuk fölé nőttek. Ennek tükrében némiképp hidegzuhanyként hatott, hogy a harmadik felvonásra jócskán visszaesett a Penta-hatos teljesítménye, szépített a Jászberény. Ráadásul, a hazaiak a negyedik etapban is többet jeleskedtek, ezáltal döntő szettel zárult az összecsapás. Ebben fej-fej mellett haladtak a csapatok, 14-13-nál a Gödöllő jutott meccslabdához, amit nyomban kihasznált a küzdenitudásból jelesre vizsgázott vendégtársulat.

A Penta-GRC együttese 12 ponttal, 15-22-es szett- és 754-839-es pontaránnyal a 4. helyen végzett a csoport tabelláján. Városunk hatosa az NB I. Liga (7-12. hely) mezőnyében folytatja a bajnokságot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online