Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén Gémesi Csanád lett Pest megye legjobb férfi sportolója

2017-12-15 15:31:22

December 15-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket. Kiemelkedő sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek: a Pest Megyei Közgyűlés által tizenöt kategóriában honorált sportolók és sportvezetők közül városunk képviselői egy kategóriában lettek a legjobbak.

Az Év legjobb Pest megyei sportolója férfi felnőtt korosztályban a csapatban világbajnoki ezüstérmet nyert Gémesi Csanád, a Gödöllői EAC kardvívója lett az idei díjazott.
Az Év legeredményesebb középiskolája versengésben a Premontrei Szent Norbert Gimnázium a második helyen végzett, megelőzve a harmadik pozícióba rangsorolt Török Ignác Gimnáziumot.
Második helyezettként zárt az Év legeredményesebb általános iskolája kategóriában a gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online